Lily Allen zverejnila dve nové skladby

NETKY.SK • 5 Október 2015, 15:24 • 2 min
Lily Allen zverejnila dve nové skladby

BRATISLAVA - Anglická speváčka Lily Allen zverejnila skladby Something's Not Right a Little Soldier, ktoré nahrala k rodinnej dobrodružnej fantasy snímke Pan: Cesta do Krajiny-Nekrajiny režiséra Joea Wrighta.

slovakia

left justify in out

Film, v ktorom si zahrali napríklad Hugh Jackman, Levi Miller, Garrett Hedlund, Rooney Mara, Amanda Seyfried či Cara Delevingne, sa dostane do slovenských kín 22. októbra. Autorom oboch spomínaných piesní je klávesák kapely Keane Tim Rice-Oxley, ktorý sa postaral aj o ich produkciu.

 

 


Tridsaťročná Lily Allen po prvý raz predstavila verejnosti svoju hudbu v roku 2005, keď zverejnila niekoľko skladieb na portáli MySpace. So singlom Smile z debutovej nahrávky Alright, Still (2006) ovládla britský singlový rebríček. Komerčne úspešný album jej priniesol i nominácie na BRIT Award či Grammy. O tri roky neskôr uzrela svetlo sveta druhá štúdiovka It's Not Me, It's You, ktorú v roku 2010 nominovali na BRIT Award v kategórii Najlepší britský album a Allen si z ceremoniálu odniesla sošku pre Najlepšiu britskú sólovú interpretku. Z tejto nahrávky, ktorá sa umiestnila na vrchole britského albumového rebríčka, pochádzajú úspešné single ako The Fear a Not Fair. Allen má na konte aj tri prestížne ceny Ivor Novello, ktoré udeľuje Britská akadémia textárov, skladateľov a autorov (BASCA). Speváčka ohlásila koniec kariéry v roku 2009, no k hudbe sa vrátila, pretože sa údajne doma nudila. Začiatkom mája 2014 vydala tretí štúdiový album Sheezus, s ktorým opäť dobyla UK Chart.


Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk a archívu agentúry SITA.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona