Lily Allen ohlásila dátum vydania nového albumu Sheezus

NETKY.SK • 10 Marec 2014, 17:50 • 2 min
Lily Allen ohlásila dátum vydania nového albumu Sheezus

LONDÝN - Anglická speváčka a autorka piesní Lily Allen ohlásila dátum vydania svojho nového albumu.

slovakia

left justify in out

V poradí tretí štúdiový počin prinesie pod názvom Sheezus 5. 5. 2014 na značke Regal Records. Svojrázna Londýnčanka, ktorú preslávili napríklad pesničky Smile, LDN či Not Fair, oslavuje impozantný návrat. Jej zatiaľ posledný album It's Not Me, It's You vyšiel v roku 2009. Potom sa stiahla do ústrania a venovala sa rodinným starostiam. Dokonca vyhlásila, že s hudbou definitívne končí. Znechutil ju spôsob, akým zábavný priemysel funguje.
      

Vlani svoje rozhodnutie zmenila a urobila dobre. So singlom Somewhere Only We Know, ktorý si vypožičala z repertoáru skupiny Keane, opakovane vyhrala britskú singlovú hitparádu (aj na Slovensku sa singlu stále darí). Pieseň Hard Out Here zase patrila k najhranejším skladbám v európskom rozhlasovom priestore.
      

Lily Allen prvýkrát na seba upozornila v roku 2006, keď debutovala albumom Alright, Still, a hneď sa stala symbolom novej éry. Jej hviezda zažiarila na stránke MySpace, kde pravidelne publikovala nové skladby. Dnes patrí medzi najvplyvnejšie speváčky v Anglicku, celosvetovo predala cez päť miliónov nahrávok.
      

Spolu s informáciou o dátume vydania novinky umelkyňa zverejnila aj názov ďalšieho singlu. Po predchádzajúcich Hard Out Here a Air Balloon sa ďalším singlovým titulom z albumu Sheezus stane skladba Our Time.
      

TASR informovala Renáta Tomášová, marketingová a promo manažérka spoločnosti Parlophone Music.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies