Lille získalo pravého obrancu Corchiu zo Sochaux

NETKY.SK • 29 Január 2014, 15:55 • 2 min
Lille získalo pravého obrancu Corchiu zo Sochaux

LILLE - Francúzsky futbalový klub OSC Lille získal Sébastiena Corchiu z konkurenčného FC Sochaux. Bývalý mládežnícky reprezentant "galského kohúta" podpísal s trojnásobným francúzskym šampiónom zmluvu na štyri a pol roka. Klub informoval o transfere na svojej oficiálnej internetovej stránke, ale nezverejnil finančné detaily.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný Corchia je povestný ofenzívnymi výpadmi po pravej strane ihriska, v kategórii do 21 rokov reprezentoval Francúzsko v 25 zápasoch. "Potrebovali sme niekoho do defenzívnej formácie. Pre zranenie Francka Bériu sme nutne chceli posilniť káder," vyhlásil tréner OSC René Girard.

Zadák Béria bude pre zranenie ramena pauzovať ešte približne dva mesiace. Lille bojuje o účasť v Lige majstrov 2014/2015, v tabuľke Ligue 1 je na tretej pozícii štyri body pred štvrtým AS Saint-Étienne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies