Lil Waynov label čelí žalobe ohľadom kúpy internetovej domény

NETKY.SK • 7 Júl 2014, 12:07 • 2 min
Lil Waynov label čelí žalobe ohľadom kúpy internetovej domény

LOS ANGELES - Hudobné vydavateľstvo Young Money Entertainment, ktoré založil americký rapper Lil Wayne, čelí žalobe za nesplnenie podmienok v súvislosti s odkúpením svojej internetovej domény.

slovakia

left justify in out

Lil Waynov label v roku 2011 odkúpil doménu www.youngmoney.com od istej spoločnosti Young Money, pričom sa dohodli na sume 600-tisíc dolárov. Súčasťou dohody však bola aj podmienka, že ak vydavateľstvo nezaplatí načas, majiteľom domény sa stane pôvodný vlastník. V žalobe sa uvádza, že label dlhuje ešte 250-tisíc dolárov (v prepočte približne 184-tisíc eur), no doménu si naďalej ponechal. Predstavitelia spoločnosti Young Money sa preto obrátili na súd, aby ju získali naspäť. Zástupcovia Young Money Entertainment sa zatiaľ k žalobe nevyjadrili.

 

Lil Wayne založil Young Money Entertainment v roku 2005 ako odnož CASH  Money Records. Label má na konte zatiaľ osem albumov, ktoré sa dostali na vrchol amerického rebríčka Billboard 200 - tri od samotného Lil Wayna, tri od Drakea a dva od Nicki Minaj. Súčasťou Young Money Entertainment sú taktiež Mack Maine, ktorý je zároveň prezidentom, ďalej Christina Milian, Jae Millz, Lil Twist či Tyga. Label vydal aj tri kompilácie - We Are Young Money (2009), Rich Gang (2013) a Young Money: Rise Of An Empire (2014). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies