Lil Wayne si v Miami kupuje dom s prístreškom za 17 mil. USD

NETKY.SK • 6 December 2018, 17:13 • 2 min
Lil Wayne si v Miami kupuje dom s prístreškom za 17 mil. USD

USA/Miami - americký raper Lil Wayne nemá núdzu o luxus. Dôkazom toho je aj jeho nový dom v Miami, ktorý je postavený tak, akoby plával na vode.

slovakia

left justify in out

Začína to celé rybníkom, nad ktorým musíte prejsť až k hlavným dverám cez schody, ktoré sa javia, akoby vystupovali z hĺbky vody. Pohyblivé steny a interiér ťažko určujú, či sa nachádzate ešte pred vstupom, alebo ste už v dome.

 

 

Sedem izieb a desať kúpeľní sa rozprestiera na ploche 10, 472 metrov štvorcových.

Architekt Choeff levy Fischman už navrhol projekt aj na iný dom tohto populárneho amerického rapera v Miami v , ktorý bol v júni minulého roku predaný za 10 miliónov dolárov.

 

Tentoraz sa Lil Wayne rozhodol pre miesto Allison Island, ktorý má rozlohu 8,5 akrov. Sedí priamo uprostred vodnej cesty vedúcej k Biscayne Bay a potom ďalej k oceánu.

V objekte sa nachádza aj garážový apartmán s tromi autami, domáce kino, výťah na štýl nákupného centra, domček s chalupou či bazén.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona