Lil Wayne plánuje tento rok vydať dva albumy

NETKY.SK • 19 Jún 2014, 16:00 • 2 min
Lil Wayne plánuje tento rok vydať dva albumy

USA - Americký rapper Lil Wayne vyhlásil, že chce tento rok vydať až dva nové albumy. Tridsaťjedenročný rodák z New Orleans to prezradil v najnovšom videu zo série Weezy Wednesdays.

slovakia

left justify in out

Jednou z noviniek bude už dávnejšie ohlásená nahrávka Tha Carter V, ktorá mala byť pôvodne jeho poslednou sólovkou, keďže rapper sa chcel namiesto hudby venovať svojej rodine. Lil Wayne si však uvedomil, že nahral príliš veľa skladieb, a preto sa rozhodol vydať ešte jeden album. Ten zatiaľ nedostal názov, no rapper ho predbežne volá The Other Album. Ani jedna z nahrávok zatiaľ nemá presný termín vydania.

 

Lil Wayne, vlastným menom Dwayne Michael Carter Jr., odštartoval kariéru v roku 1997 ako 15-ročný v skupine Hot Boys, s ktorou vydal tri štúdiovky. Ako sólový interpret debutoval v roku 1999 albumom Tha Block Is Hot, po ktorom nasledovalo ďalších deväť štúdiových nahrávok vrátane veľmi úspešnej Tha Carter III (2008). Jeho zatiaľ posledná sólovka I Am Not A Human Being II vyšla vlani v marci. Okrem toho má na konte napríklad aj spoločný album s Birdmanom s názvom Like Father, Like Son (2006). V rebríčku Billboard Hot 100 mal otec štyroch detí už viac ako 100 skladieb, na čelo sa však ako sólový interpret dostal s jedinou - piesňou Lollipop (feat. Static Major). Lil Wayne je známy aj početnými problémami so zákonom. V roku 2010 napríklad strávil osem mesiacov za mrežami za ilegálnu držbu zbrane. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies