Lil Wayne čelí žalobe za vyhrážanie sa vodičovi autobusu

NETKY.SK • 16 Apríl 2015, 14:00 • 2 min
Lil Wayne čelí žalobe za vyhrážanie sa vodičovi autobusu

LOS ANGELES - Amerického rappera Lil Waynea zažaloval šofér autobusu, ktorého si interpret najal vlani v lete na koncertné turné. Mark Jones v žalobe tvrdí, že ho 32-ročný rodák z New Orleans napadol a vyhrážal sa mu zabitím.

slovakia

left justify in out

K incidentu malo dôjsť už počas prvej zastávky v Buffale, keď chcel Jones zastaviť na benzínovej pumpe, aby natankoval. Rappera to nahnevalo, pričom začal šoférovi nadávať. Ten sa preto zľakol a pokračoval v ceste bez dotankovania. Wayne mu však naďalej nadával a vyhrážal sa mu, že vytiahne zbraň a zastrelí ho. Jones preto odmietol ďalej šoférovať. Na to sa ale rapper ešte viac rozčúlil, vytiahol zbraň, namieril ju na Jonesa a povedal mu, že ho má okamžite odviezť do hotela. Jones poslúchol a počas nasledujúcich 30 minút jazdy už radšej nič nepovedal.

 

Lil Wayne, občianskym menom Dwayne Michael Carter Jr., odštartoval kariéru v roku 1997 ako 15-ročný v skupine Hot Boys, s ktorou vydal tri štúdiovky. Ako sólový interpret debutoval v roku 1999 albumom Tha Block Is Hot, po ktorom nasledovalo ďalších deväť štúdiových nahrávok vrátane veľmi úspešnej Tha Carter III (2008). Jeho zatiaľ posledná sólovka I Am Not A Human Being II vyšla v marci 2013. Okrem toho má na konte napríklad aj spoločný album s Birdmanom s názvom Like Father, Like Son (2006). V rebríčku Billboard Hot 100 mal otec štyroch detí už viac ako 100 skladieb, na čelo sa však ako sólový interpret dostal iba s jedinou - Lollipop (feat. Static Major). Na konte má napríklad štyri ceny Grammy či desať BET Awards. Lil Wayne je známy aj početnými problémami so zákonom. V roku 2010 napríklad strávil osem mesiacov za mrežami za ilegálnu držbu zbrane.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona