Lil Wayna žaluje finančná spoločnosť, neplatí dlhy

NETKY.SK • 15 Júl 2016, 13:46 • 2 min
Lil Wayna žaluje finančná spoločnosť, neplatí dlhy

LOS ANGELES - Americký rapper Lil Wayne čelí žalobe za nezaplatenie viac než polročného dlhu, ktorú na neho podala finančná spoločnosť American Express.

slovakia

left justify in out

Vyplýva to zo súdnych dokumentov, ktoré sa podarilo získať americkému portálu TMZ. Spoločnosť vo štvrtkovej žalobe údajne žiada od 33-ročného interpreta čo najskoršie splatenie dlhu vo výške takmer 87-tisíc dolárov (v prepočte takmer 78-tisíc eur) a uhradenie súdnych poplatkov.


Lil Wayne, vlastným menom Dwayne Michael Carter Jr., odštartoval kariéru v roku 1997 ako 15-ročný v skupine Hot Boys, s ktorou vydal tri štúdiovky. Ako sólový interpret debutoval v roku 1999 albumom Tha Block Is Hot, po ktorom nasledovalo ďalších desať štúdioviek vrátane úspešnej Tha Carter III (2008). Jeho zatiaľ posledná sólovka Free Weezy Album vyšla vlani v júli.

 

Okrem toho má na konte napríklad spoločný album s Birdmanom Like Father, Like Son (2006). V rebríčku Billboard Hot 100 mal už viac než 200 skladieb, na čelo sa však ako hlavný interpret dostal iba s jedinou - Lollipop (feat. Static Major). Na konte má napríklad štyri ceny Grammy či desať BET Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies