Liga za duševné zdravie spúšťa online poradňu

NETKY.SK • 2 Február 2016, 14:39 • 2 min
Liga za duševné zdravie spúšťa online poradňu

BRATISLAVA – Riešiť problémy súvisiace s duševným zdravím pomôže od budúceho týždňa nová online poradňa, ktorú spúšťa nezisková organizácia Liga za duševné zdravie (LDZ) spoločne s portálom Modrý koník, ktorý pomáha mladým rodinám v núdzi.

slovakia

left justify in out

Ako informovala Oľga Valentová z LDZ, odborníci na témy rodinné, psychologické, sociálne či právnické anonymným záujemcom poradia a porozprávajú sa s nimi cez internetovú stránku www.dusevnezdravie.sk/online-poradna/. Poradňa nadväzuje na staršie poradenské aktivity a spustia ju 8. februára. 

 

„Duševné zdravie je dôležité, lebo je pevným základom spokojného života. Týka sa každého z nás. Ovplyvňuje celého človeka a jeho fungovanie vo svete, a to každý deň. Ovplyvňuje jeho vzťahy a zdravie celého tela,“ povedala Martina Wädl, psychologička a ambasádorka Ligy za duševné zdravie na portáli Modrý koník.


LDZ je neziskové združenie, ktorého cieľom je podpora duševného zdravia, prevencia duševných porúch, snaha o zlepšenie podmienok starostlivosti o duševne chorých a zvýšenie informovanosti verejnosti.

 

Snaží sa poukázať na potrebu hovoriť o duševnom zdraví v záujme prevencie psychických problémov a chorôb. Viac o jej aktivitách, ako aj o kampani Hovorme spolu o duševnom zdraví môžu záujemcovia nájsť na webstránke https://www.dusevnezdravie.sk.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies