Liga Majstrov už pozná svojich finalistov, Bayern Mníchov potvrdil pozíciu favorita

NETKY.SK • 20 August 2020, 09:33 • 2 min
Liga Majstrov už pozná svojich finalistov, Bayern Mníchov potvrdil pozíciu favorita

LISABON- Tohtoročná súťaž Ligy Majstrov sa blíži ku svojmu koncu, vo finále si prvýkrát zahrá francúzsky Paríž St.Germain a vo finálovom súboji ho doplní bavorský klub Bayern Mníchov.Boj o prestížnu trofej sa bude v Lisabone na Estádio do Sport Lisboa e Benfica hrať v nedeľu 23. augusta (21.00 SELČ).

slovakia

left justify in out

Dvojgólový Gnabry a nepriestrelný Bayern

Od úvodných sekúnd to bol interesantný duel plný šancí vo vysokom tempe. Už v 4. minúte Memphis Depay dostal prihrávku medzi obrancov Bayernu, v nájazde urobil aj kľučku Manuelovi Neuerovi, ale trafil len bočnú sieť.V 17. minúte Karl Toko Ekambi zahodil dovtedy najväčšiu šancu OL. V šestnástke na pravej strane sa zbavil jedného obrancu, druhého posadil zasekávačkou na zadok, no strelu k bližšej žrdi nasmeroval len do tyčky. A tak zaúradovalo klišé nedáš-dostaneš a v 18. minúte otvoril skóre Gnabry, keď si prebral loptu na pravej strane, vrhol sa v šprinte medzi piatich obrancov súpera a parádnou strelou ľavačkou vymietol šibenicu. Festival šancí pokračoval, v 22. minúte prehodil loptu z priameho kopu Thiago Alcantara do šestnástky Thomasovi Müllerovi, ten ale zakončil zle. O tri minúty opäť Gnabry jedovatou strelou poriadne natiahol Lopesa. V 33. minúte prišiel ďalší gól Bavorov, Gnabry si opäť zbehol zo svojej strany, prihral krížom Ivanovi Perišičovi do šestnástky, ten centrom medzi nohy obrancu nacentroval na vzdialenejšiu tyč, kde však Lewandowski ani na dvakrát v sklze nedostal loptu do siete, ale Gnabry už po dorážke áno. Bol to pre neho už deviaty gól v deviatom zápase LM v tejto sezóne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Serge Gnabry (@sergegnabry),

 

V 51. minúte mohol definitívne rozhodnúť Perišič, ktorý dostal diagonálny pas, vyhol sa ofsajdu a mieril sám na Lopesa, ale jeho strela k bližšej tyčke nemala potrebnú razanciu. V 58. minúte zasa mohol znížiť Lyon, ale Ekambi opäť zlyhal, keď loptu po presnom centri na zadnú tyč napálil len do brankára, ktorý mu dobrým vybehnutím zmenšil strelecký uhol.V závere ešte po centri Joshuu Kimmicha z priameho kopu spečatil skóre hlavou Lewandowski.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Robert Lewandowski (@_rl9),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies