Liga Majstrov: Lionel Messi si zahrá proti Guardiolovi, Juventus čaká úradujúci majster Chelsea

NETKY.SK • 26 August 2021, 19:16 • 2 min
Liga Majstrov: Lionel Messi si zahrá proti Guardiolovi, Juventus čaká úradujúci majster Chelsea

Tradičný žreb nového ročníka Ligy Majstrov je úspešne za nami! Dva najbohatšie tímy súčasnosti si zmerajú sily v skupine A.

slovakia

left justify in out

Skupina A

Manchester City ako tím z prvého koša si zmeria sily s PSG, Lipskom a belgickým Club Brugge. Messi si zahrá proti tímu, ktorý sa ho snažil urputne získať a stretne sa so svojím dobrým kamarátom Pepom Guardiolom

 

 

Skupina B

Ďalšia zo skupín, ktorá môže byť považovaná za skupinu smrti. V tejto skupine nájdeme španielskeho majstra Atlético Madrid a nedávneho víťaza PL a ušatej trofeje Liverpool FC. Týchto dvoch gigantov doplní FC Porto a navrátilec do Ligy Majstrov AC Miláno

 

Liverpool bude mať šancu na odplatu voči Atléticu, ktoré ich v minuloročnej sezóne senzačne vyradilo na slávnom Anfielde.

 

 

Skupina C

Jedna z tých slabších skupín, ale zato o to vyrovnanejších. Z prvého koša tu máme Sporting Lisabon, ktorý sa postaví Haalandovi a jeho Dortmundu, vždy nebezpečnému Ajaxu a tureckému Bešiktašu Istanbul. Práve Haaland vyhral dnes ocenenie za najlepšieho útočníka minuloročnej sezóny LM.

 

 

Skupina D

Takmer identické zloženie skupiny LM ako v minulom roku, Real Madrid sa v skupine D objaví po boku talianskeho majstra Interu Miláno a ukrajinského šampióna Šachtaru Doneck. Miesto Borussie Mönchengladbach obsadí nováčik LM Šerif Tiraspoľ.

 

 

Skupina E

Barcelona bude mať šancu na revanš po potupnej prehre 2:8 s nemeckým majstrom Bayernom Mníchov. Skupinu E doplní ešte SL Benfica a FC Dynamo Kyjev. Bude zaujímavé sledovať, ako sa bude Barcelone dariť prvýkrát po dlhej dobe bez Lionela Messiho.

 

 

Skupina F

Repete finále Európskej Ligy bude ťahákom skupiny F. Jednoznačným favoritom bude silno posilnený Manchester United, ale určite aj Villareal a talianska Atalanta môžu veľmi pozitívne prekvapiť. Posledným tímom tejto skupiny je premožiteľ Slovana Bratislava Young Boys Bern.

 

 

Skupina G

Francúzsky šampión Losc Lille si zmeria sily so Sevillou, rakúskym Salzburgom a nemeckým VFL Wolsburgom. Skupina G patrí jednoznačne medzi tie najslabšie v tohtoročnej sezóne LM.

 

 

Skupina H

Poslednou ale rozhodne nie najslabšiou je skupina H. V skupine H nachádzame úradujúceho majstra Ligy Majstrov Chelsea FC. Jej najväčším súperom bude taliansky Juventus. Tieto dva európske supertímy doplní švédske Malmo a ruský Zenit Petrohrad.

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies