Liga majstrov: Dušan Kuciak má poškodený meniskus, čakajú ho vyšetrenia

NETKY.SK • 29 August 2013, 13:40 • 2 min
Liga majstrov:  Dušan Kuciak má poškodený meniskus, čakajú ho vyšetrenia

VARŠAVA - Brankár Legie Varšava sa zranil v utorkovom odvetnom stretnutí play-off Ligy majstrov 2013/2014 proti rumunskej Steaue Bukurešť.

slovakia

left justify in out

Brankár slovenskej futbalovej reprezentácie a poľského klubu Legia Varšava Dušan Kuciak si v utorkovom odvetnom stretnutí play-off Ligy majstrov 2013/2014 proti rumunskej Steaue Bukurešť poškodil meniskus. Rozsah zranenia a prípadnú dĺžku absencie ukážu až štvrtkové vyšetrenia. Informoval o tom Przeglad Sportowy.

Kuciak v stredu predĺžil so svojím súčasným zamestnávateľom Legiou Varšava kontrakt do konca sezóny 2015/2016. V poľskej metropole pôsobí od roku 2011 a doteraz nastúpil v drese Legie v 62 ligových stretnutiach. S varšavským tímom získal poľský ligový titul aj triumf v národnej pohárovej súťaži (Puchar Polski), dvakrát sa s mužstvom prebojoval do skupinovej fázy Európskej ligy UEFA. Desaťnásobný reprezentant Slovenska pôsobil pred príchodom do Varšavy v rumunskom klube FC Vaslui.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona