Liga majstrov: City po prvom polčase vypadávalo, gólové suchoty na Anfield Road

NETKY.SK • 15 Apríl 2021, 12:23 • 2 min
Liga majstrov: City po prvom polčase vypadávalo, gólové suchoty na Anfield Road

LIVERPOOL/DORTMUND - V zostávajúcich dvoch dueloch štvrťfinále Ligy majstrov 2020/2021 sa prekvapenie nekonalo a postup do semifinále si vybojovali mužstvá, ktoré zvíťazili v domácom prostredí v prvých stretnutiach.

slovakia

left justify in out

Semifinálové dvojice 

V utorok sa do ďalšej časti LM dostali anglický tím FC Chelsea z Londýna a francúzsky Paríž Saint-Germain, v stredu večer sa k nim pridali anglický Manchester City a španielsky Real Madrid. PSG bude o ďalšie finále bojovať s hráčmi City, na Chelsea čaká "biely balet".

 

img


Manchester City v prvom súboji doma zvíťazil 2:1 a napriek tomu, že v Dortmunde v stredu prehrával zásahom domáceho Juda Bellinghama po prvom polčas 0:1, po zmene strán anglický otočil a opäť si pripísal triumf 2:1.

 

 

Real Madrid si počas minulého týždňa vybudoval solídnu východiskovú pozíciu domácim triumfom 3:1 a v odvete na pôde FC Liverpool ubránil remízu 0:0. Domáci síce mali územnú aj streleckú prevahu, ale recept po pozornú defenzívu súpera nenašli ani raz.

 

Útok na autobus hráčov Realu 

Čiernou škvrnou stredajšieho diania vo futbalovej LM bol incident v Liverpoole pri príchode hráčov Realu na štadión Anfield. Domáci fanúšikovia totiž nešpecifikovaným predmetom rozbili minimálne jedno sklo na autobuse hostí. Ani to však Real nerozhodilo a postúpil do semifinále.

 

 

Klub sa za správanie fanúšikov ospravedlnil 
Vedenie "The Reds" odsúdilo tento incident. "Odsudzujeme činy, ktoré viedli k poškodeniu tímového autobusu Realu Madrid pri príchode na Anfield. Je to absolútne neprijateľné a hanebné správanie sa niekoľkých jednotlivcov," uvádza sa vo vyhlásení FC Liverpool.

 

img

 

"Úprimne sa ospravedlňujeme našim hosťom za akékoľvek spôsobené utrpenie. Budeme spolupracovať s políciou na objasnení okolností a identifikácii zodpovedných osôb," dodal anglický klub.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona