Liga Majstrov: Atalanta bola blízko k víťazstvu, v ceste stál Cristiano Ronaldo

NETKY.SK • 21 Október 2021, 11:34 • 2 min
Liga Majstrov: Atalanta bola blízko k víťazstvu, v ceste stál Cristiano Ronaldo

MANCHESTER – Na Old Trafford sa diali veci! Po katastrofálnom prvom polčase predviedli červení diabli skvelý comeback a získali dôležité 3 body.

slovakia

left justify in out

Dva rozdielne polčasy

Úvodná polhodina priniesla niečo, načo žiadny domáci fanúšik nechcel ani pomyslieť. Atalanta po úvodnych 30. minútach viedla 2:0 a média si robili posmech z trénera Manchestru Oleho Gunnara Solskjæra.

 

 

 

Ten je po posledných výkonoch pod obrovským tlakom a takýto katastrofálny začiatok zápasu bol iba ďalším nosením dreva do lesa.  Lenže niektorí futbaloví fanúšikovia zabudli, že futbal sa hrá na dva polčasy a práve v tom druhom sa Manchester výrazne zlepšil.

 

Comeback Manchestru začal v 53. minúte, keď sa po šikovnej asistencii Bruna Fernandésa presadil Marcus Rashford. Atalanta odohrala perfektný prvý polčas, no v druhom jej niečo chýbalo.

 

Brankár Atalanty Juan Musso pre talianske médiá uviedol, že tak dobre, ako hral jeho tím v prvom polčase, hral v tom druhom súper. „Je veľká škoda, že sme si nepriniesli domov ani bod. Ale sme tím, ktorý si verí a ktorý sa snaží. Poznáme svoju hodnotu a každý deň ukazujeme, že môžeme vyhrať nad každým.

 

Manchester pokračoval v dobrom futbale a na 2:2 vyrovnal po ďalšej asistencii Fernandésa najlepší anglický hlavičkár Harry Maguire

 

 

V 81. minúte sa o rozhodujúci gól postaral Cristiano Ronaldo. Nestárnúci gólostroj bol po posledných nevydarených zápasoch ostro kritizovaný, ale zas a znova zachránil Manchestru dôležitú výhru v LM. Po zápase s Villarealom rozhodol Ronaldo už o druhom víťazstve v tohtoročnej sezóne Ligy Majstrov.

 

 

"Je skvelý pred bránou. Ak ho chce niekto kritizovať, nech sleduje jeho hru. Sledujte, ako behá bez lopty," citovala agentúra AFP trénera Manchestru Oleho Gunnara Solskjaera.

 

Benfica podala dobrý výkon, ale hrala proti Bayernu

Ak má nemecký majster svoj deň, tak hocijaký výkon súpera sa stáva irelevantným. V stredajšom zápase to pocítila portugalská Benfica Lisabon, ktorá odohrala na oko veľmi dobrý zápas. Bohužiaľ pre domácich fanúšikov prehrala 0:4. 

 

Pár skvelých zákrokov predviedol nemecký kapitán Manuel Neuer. Nemec neustále dokazuje, že patrí medzi najlepších brankárov sveta. 

 

Prvý polčas vyzeral pre domácich sľubne, no v druhom sa nemecký vlak rozbehol a zastavil až v Mníchove. Dvakrát sa do siete súpera trafil Leeroy Sané, ktorý si okrem dvoch gólov pripísal aj asistenciu. Sané prihral na gól Lewandowskemu a ešte o jeden vlastný gól sa postaral Brazílčan Everton

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies