Lietava víta návrat skúsených hráčov do najvyššej súťaže

NETKY.SK • 12 August 2015, 15:03 • 2 min
Lietava víta návrat skúsených hráčov do najvyššej súťaže

SKALICA - V sezóne 2015/2016 behajú po ihriskách najvyššej slovenskej súťaže niekoľkí futbalisti, ktorí sa po zahraničných angažmánoch vrátili do vlasti. Vo Fortuna lige pôsobia napríklad Ľuboš Kamenár, Ján Mucha, Tomáš Ďubek či Martin Jakubko. Do spomenutej kategórie hráčov zapadá aj Ivan Lietava.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný útočník sa dohodol na spolupráci s nováčikom MFK Skalica. Bývalý zakončovateľ Trnavy, Trenčína, Banskej Bystrice, Žiliny, tureckých mužstiev Denizlispor a Konyaspor, pražskej Dukly, ukrajinskej Vorskly Poltava, Sigmy Olomouc či Bohemians 1905 víta návrat takýchto futbalistov na fortunaligové trávniky.

 

"Ich príchodom by sa mala kvalita súťaže zlepšiť. Všetky naše tímy sa v Európskej lige dostali do tretieho predkola. Určite je ich návrat plusom pre ligu," tvrdil Lietava pre oficiálnu internetovú stránku FL, no zároveň uviedol, že v najvyššej domácej súťaži po dvoch rokoch v Česku nezbadal markantný posun: "Podľa môjho názoru sa nejaká zásadná zmena neudiala. Viac-menej je to rovnaké ako pred mojím odchodom."

 

Aj skalický káder disponuje viacerými ostrieľanými hráčmi, na Záhorí sú Michal Gašparík, Peter Mazan či Ľuboš Hajdúch. "Myslím si, že naše mužstvo je vyvážené. Máme dobrého brankára, dvojicu skúsených stopérov, tiež ja s "Gašpom" a "Mazim" sme už niečo odohrali. Na záchranu by to malo stačiť," veril na webe fortunaliga.sk Ivan Lietava, pre ktorého bude nedeľné stretnutie 5. kola FL s FC Spartak Trnava špecifické: "V Spartaku som niečo zažil, netreba však hľadať prehnané očakávania. Už som vsietil gól proti Trnave ale neoslavoval som. Teraz pôjde o dôležité body, potom by som sa potešil so spoluhráčmi."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies