Lietava a Hajdúch na polročné hosťovanie do Skalice

NETKY.SK • 10 Júl 2015, 16:06 • 2 min
Lietava a Hajdúch na polročné hosťovanie do Skalice

BRATISLAVA - Nováčik najvyššej slovenskej futbalovej súťaže MFK Skalica posilňuje káder mužstva.

slovakia

left justify in out

Do tímu prichádzajú na polročné hosťovanie dvaja skúsení harcovníci - útočník Ivan Lietava z Bohemians 1905 a brankár Ľuboš Hajdúch, ktorý bol naposledy v Maďarsku v Akadémii Ferenca Puskása. Na skúške je naďalej obranca Martin Chren z FC ViON Zlaté Moravce. V Skalici testujú aj 23-ročného českého obrancu Tomáša Jelečka (nar. 25. februára 1992), bývalý mládežnícky reprezentant je hráčom 1. FC Slovácko a nastúpil aj v nedávnom prípravnom stretnutí proti Nededu (4:0). Skaličania proti spomenutému treťoligistovi odohrali v jedeň deň až dva víťazné duely, v tom ďalšom zvíťazili hráči MFK tesne 1:0. V mužstve zo Záhoria naopak neuspel na skúške 19-ročný zadák Slovana Bratislava Michal Sipľak.

 

Skalický klub oznámil tieto informácie prostredníctvom svojho konta na Facebooku. 

 

Čoskoro 32-ročný rodák z Bratislavy (nar. 20. júla 1983) Lietava predtým hral za Olomouc, Spartak Trnava, Vorsklu Poltava, Duklu Praha, Žilinu, Konyaspor, Denizlispor, Banskú Bystricu a Trenčín. Tridsaťpäťročný skúsený gólman Hajdúch (nar. 6. marca 1980) po štyroch sezónach opustil Maďarsko, kde odchytal dva ročníky v Kaposvári a rovnaký počet v Puskásovej akadémii. Levický rodák pôsobil aj v poľskom klube LKS Nieciecza, gréckom Levadiakose, ale najmä v Ružomberku (2002 - 2009). Hajdúch má na konte aj päť štartov v najcennejšom drese: "preslávil" sa 1. marca 2006 v prípravnom súboji vo Francúzsku, kde sa najväčšou mierou postaral o nečakané víťazstvo SR na parížskom Stade de France (2:1). 


Výsledky prípravných futbalových stretnutí tímu najvyššej slovenskej súťaže Fortuna ligy 2015/2016: 

MFK Skalica - Neded (III. liga) 1:0 - prvé stretnutie 
Gól: Ulrich 

MFK Skalica - Neded (III. liga) 4:0 - druhé stretnutie 
Góly: Lietava 2, Michal Gašparík, Vrablec 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies