Lietadlo tureckých aerolínií sa vrátilo pre bombovú hrozbu do Istanbulu

NETKY.SK • 17 Apríl 2015, 13:24 • 2 min
Lietadlo tureckých aerolínií sa vrátilo pre bombovú hrozbu do Istanbulu

ANKARA - Lietadlo tureckých aerolínií smerujúce v piatok z Istanbulu do švajčiarskeho mesta Bazilej sa muselo pre bombovú hrozbu vrátiť do Istanbulu, kde bezpečne pristálo.

slovakia

left justify in out

Lístok, ktorý oznamoval, že na palube je bomba, našla posádka na toalete lietadla. Aerolínie uviedli, že piatkový let TK1923 sa vrátil do Istanbulu, aby ho následne prehľadali. Boeing typu 738 prepravoval 151 pasažierov.

 

V priebehu posledných týždňov ide už o tretí takýto incident. Približne pred tromi týždňami, 30. marca, muselo, tiež pre bombovú hrozbu, zmeniť kurz lietadlo smerujúce z Istanbulu do brazílskeho Sao Paula a pristáť v marockej Casablance. Aj vtedy našli úrady na toalete podobný lístok. Bombu však v lietadle neobjavili. Deň pred týmto incidentom sa z podobných príčin do Istanbulu muselo vrátiť lietadlo smerujúce do Tokia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies