FOTO Škrtel a Stoch v ohrození?! Lietadlo Fenerbahce núdzovo pristálo v Maďarsku

NETKY.SK • 19 Október 2016, 14:18 • 2 min
FOTO Škrtel a Stoch v ohrození?! Lietadlo Fenerbahce núdzovo pristálo v Maďarsku

ANKARA - Lietadlo s hráčmi tureckého futbalového klubu Fenerbahce Istanbul, ktoré smerovalo do Manchestru, v stredu núdzovo pristálo v Budapešti.

slovakia

left justify in out

Dôvodom boli praskliny čelného skla, ktoré si všimli piloti, referujú turecké médiá vrátane televíznej stanice NTV. Podľa informácií poskytnutých klubom praskliny na ľavej strane skla v kabíne pilotov spôsobila zrážka s vtákom. Fenerbahce prostredníctvom verifikovaného facebookového konta pripojilo fotodokumentáciu a odkaz: "Situácia nie je hodná znepokojenia." Vo Fenerbahce pôsobia Slováci Martin Škrtel a Miroslav Stoch, krídelník Stoch v stredu oslávil 27. narodeniny (nar. 19. októbra 1989).

 

 

 

Súboj Fenerbahce na pôde Manchestru United v rámci základnej A-skupiny Európskej ligy 2016/2017 má mať úvodný výkop vo štvrtok o 21.05 h SELČ. Tréner Fenerbahce Dick Advocaat sa mal podľa pôvodného plánu v stredu o 19.00 h SELČ zúčastniť na predzápasovej tlačovej konferencii, polhodinu po jej začiatku majú Istanbulčania vybehnúť na trávnik Old Traffordu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona