Lietadlo s Petrom Saganom na palube malo problémy, muselo núdzovo pristáť

NETKY.SK • 20 August 2019, 11:42 • 2 min
Lietadlo s Petrom Saganom na palube malo problémy, muselo núdzovo pristáť

Peter Sagan si spolu s dvoma ďalšími kolegami na palube lietadla smerujúceho z Monaka do Bredy prežil zopár krušných chvíľ.

slovakia

left justify in out

Ako uvádza portál denníka SME, obľúbený a úspešný slovenský cyklista Peter Sagan mal v nedeľu absolvovať preteky v holandskom meste Etten-Leur. Lietadlom sa mal dopraviť do neďalekého mesta Bredy, kam letel aj s Talianom Elianom Vivianim a Holanďanom Stevenom Kruijswijkym. Ich let z Monaka sa však skomplikoval a museli núdzovo pristáť v Luxemburgu.

 

Ako uviedol organizátor pretekov Ronnie Buiks, lietadlo náhle zmizlo z radarov, čo spôsobilo miernu paniku, nakoľko v danej chvíli neboli dostupné žiadne ďalšie informácie. Neskôr sa však ukázalo, že stroj mal problém s únikom paliva, preto sa pilot rozhodol pre mimoriadne pristátie.

 

Incident si, chvalabohu,  nevyžiadal žiadne ujmy. Organizátori pretekov museli zabezpečiť pre cyklistov z Luxemburgu náhradnú prepravu, odviezli sa preto iným letom. Nepríjemný zážitok a zdržanie sa však nijakým spôsobom nepodpísal na kondícii športovcov. Peter Sagan ihneď vyhral krátku časovku, vo finále bol tretí. Preteky vyhral práve Holanďan Kruijswijk.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turned out to be a pretty hard day!! ⛰⛰⛰

Príspevok, ktorý zdieľa Steven Kruijswijk (@stevenkruijswijk),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona