Lietadlo s 319 ľuďmi muselo núdzovo pristáť v Manile: V kabíne sa objavil dym

NETKY.SK • 5 August 2016, 11:25 • 2 min
Lietadlo s 319 ľuďmi muselo núdzovo pristáť v Manile: V kabíne sa objavil dym

MANILA - Lietadlo spoločnosti Gulf Air s 319 ľuďmi na palube smerujúce do Bahrajnu sa dnes muselo vrátiť a núdzovo pristáť v hlavnom meste Manila na Filipínach, keďže v kabíne sa objavil dym. Informovali o tom predstavitelia manilského letiska a cestujúci.

slovakia

left justify in out

Úrady na letisku uviedli, že let číslo 155 s 307 pasažiermi a 12 členmi posádky pristál v poriadku 29 minút od štartu. Neboli hlásené žiadne zranenia, doplnila informáciu tlačová agentúra AP.

 


Jeden z cestujúcich pre rozhlasovú stanicu DZBB povedal, že v kabíne videl dym a klimatizácia nefungovala, keď pasažierom oznámili, že lietadlo sa musí vrátiť pre technické problémy.


K incidentu privolali aj zamestnancov spomínanej bahrajnskej spoločnosti Gulf Air, ktorí zisťujú príčiny udalosti, ale podľa slov jedného zo zamestnancov aerolínií ešte nemôžu poskytnúť podrobnosti.


Pracovník tlačového oddelenia leteckej spoločnosti uviedol, že aerolínie let zrušili a postihnutým pasažierom rezervovali ubytovanie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies