Lietadlo Ryanairu zrazu začalo cúvať a narazilo do požiarnej stanice: Škoda 200-tisíc!

NETKY.SK • 5 Jún 2014, 17:44 • 2 min
Lietadlo Ryanairu zrazu začalo cúvať a narazilo do požiarnej stanice: Škoda 200-tisíc!

RÍM – Lietadlo nízkonákladovej spoločnosti Ryanair skončilo na rímskom letisku s poškodeným zadným stabilizátorom. Nehoda sa stala počas parkovania, pri ktorom stroj narazil do hasičskej stanice.

slovakia

left justify in out

Náraz bol tak silný, že poškodil zadné krídlo lietadla Boeing 737, ktoré má hodnotu 72 miliónov libier. Škoda bola vyčíslená na 200-tisíc libier. Incident sa stal na rímskom letisku Ciampino. Lietadlo cúvalo až 40 metrov.

 

Nehoda sa stala krátko po tom, ako lietadlo pristálo a pasažieri vystúpili. Podľa hovorcu Ryanairu nikto sa v čase nárazu na palube lietadla nenachádzal.

 

Svedok nehody popísal pre britský daily mail celú situáciu: „Bol to neuveriteľný pohľad. Obrovské lietadlo zrazu začalo cúvať a nabralo obrovskú rýchlosť. Náraz do požiarnej stanice bol veľmi hlučný. Myslel som si, že lietadlo sa úplne zničilo. Keby niekto v tom čase stál pri tej stanici, tak je po ňom.“

 

Vedenie Ryanairu obviňuje pracovníkov letiska, ktorí lietadlo poriadne nezabezpečili. Miesto na letisku je trochu z kopca a zamestnanci letiska stroj poriadne nezabezpečili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies