Lietadlo muselo pristáť pre žiarlivostnú scénu. Dôkazy o nevere našla žena naozaj vynaliezavo

NETKY.SK • 8 November 2017, 09:22 • 2 min
Lietadlo muselo pristáť pre žiarlivostnú scénu. Dôkazy o nevere našla žena naozaj vynaliezavo

Istá iránska žena podozrievala svojho muža z nevery už dlho. Rozhodujúci dôkaz však na smolu všetkých pasažierov získala až na palube lietadla. Rozbesnenú ženu nedokázali počas letu upokojiť a posádka tak radšej zvolila neplánované pristátie v indickom meste Čennáí, kde Iránku aj s rodinou vysadili.

slovakia

left justify in out

Incident, o ktorom informoval server Hindustan Times, sa udial v nedeľu ráno na palube letu QR-962 spoločnosti Quatar Airlines letiaceho z katarskej Dohy na indonézsky ostrov Bali. Žena cestujúca so svojím manželom a dieťaťom využila, že let trvá desať hodín. Počkala, kým muž zaspí a potom si vzala jeho mobil. Muž ho mal síce zamknutý, ale ani čítačka odtlačkov prstov pre ňu nebol problém. Chytila manželovu ruku a jemne, aby sa nezobudil, priložila prst na jeho čítačku. V telefóne potom našla dôkazy o jeho nevere, ktorú dovtedy iba tušila. Najprv si dala niekoľko pohárikov na ukľudnenie, tie však spôsobili pravý opak. Rozhorčená žena sa do svojho muža pustila a začala ho mlátiť. 

 

Palubnému personálu sa ju napriek všetkej snahe nepodarilo upokojiť. Nakoniec sa teda rozhodli, že rodina musí kvôli bezpečnosti lietadlo opustiť. Piloti preto pristáli v indickom meste Čennáí, kde celú rodinu vysadili. Keďže nemali indické víza, strávili deň v zadržovacej miestnosti, píše server Novinky.cz.

 

Zamestnanci letiska nechceli ženu pustiť do iného lietadla, kým nevytriezvie. Následne rodina odcestovala iným lietadlom do Kuala Lumpur. Čo sa dialo potom, je už v rukách Božích...



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona