Lietadlo minulo pristávaciu dráhu, niekoľko ľudí utrpelo zranenia

NETKY.SK • 10 November 2018, 08:21 • 2 min
Lietadlo minulo pristávaciu dráhu, niekoľko ľudí utrpelo zranenia

GEORGETOWN - Lietadlo spoločnosti Fly Jamaica minulo pri pristávaní na guyanskom Medzinárodnom letisku Cheddiho Jagana pristávaciu dráhu, pričom sa vážne poškodilo.

slovakia

left justify in out

Niekoľko ľudí pri incidente utrpelo zranenia. Hovorca aerolínií Carl Bowen pre agentúru AP uviedol, že Boeing 757-200 smeroval do Toronta, ale krátko po vzlietnutí posádka nahlásila hydraulickú poruchu, a tak sa musel po menej ako 20 minútach vrátiť na letisko.

 

Keď lietadlo pristálo, posádka ho nedokázala zastaviť. Stroj nakoniec zastal na severovýchodnom konci pristávacej dráhy, pričom sa vážne poškodilo jeho pravé krídlo a motor.

 

Na palube bolo 120 pasažierov a členov posádky, povedal Bowen s tým, že dvoch starších cestujúcich z preventívnych dôvodov hospitalizovali. Posádku aj pasažierov z lietadla bezpečne evakuovali.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies