Lietadlo Lufthansy muselo v Katoviciach núdzovo pristáť

NETKY.SK • 22 Máj 2013, 09:26 • 2 min
Lietadlo Lufthansy muselo v Katoviciach núdzovo pristáť

FRANKFURT NAD MOHANOM - Lietadlo nemeckej spoločnosti Lufthansa so 67 pasažiermi na palube muselo dnes pre problémy s pravým motorom prerušiť let na pravidelnej linke Katovice-Frankfurt nad Mohanom a núdzovo pristáť po návrate do vzdušného prístavu v štartovacej destinácii.

slovakia

left justify in out

Pilot stroja typu CR7 zvládol manéver bez akýchkoľvek problémov a lietadlo po asi 30 minútach vo vzduchu opäť pristálo v Katoviciach.

Ako informovala nemecká tlačová agentúra DPA s odvolaním sa na hovorcu Lufthansy, motor stroja poškodil nešpecifikovaný tvrdý predmet, ktorý cez neho preletel, a to pravdepodobne už počas štartu. Je málo pravdepodobné, že sa podarí zistiť, o aký predmet vlastne išlo.

Šesťdesiattri cestujúcich, popri ktorých boli na palube ešte štyria členovia posádky, prepravili do Nemecka inými lietadlami z Katovíc i Krakova.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona