Lietadlo letiace zo Stuttgartu do Budapešti núdzovo pristálo vo Viedni

NETKY.SK • 5 December 2012, 12:39 • 2 min
Lietadlo letiace zo Stuttgartu do Budapešti núdzovo pristálo vo Viedni

Lietadlo letiace zo Stuttgartu do Budapešti núdzovo pristálo vo Viedni - Doprava Budapeštiansky spoj nemeckej leteckej spoločnosti Germanwings dnes núdzovo pristál vo Viedni. Kapitán lietadla, smerujúceho z nemeckého Stuttgartu na Medzinárodné letisko Fer

slovakia

left justify in out

imgBudapeštiansky spoj nemeckej leteckej spoločnosti Germanwings dnes núdzovo pristál vo Viedni. Kapitán lietadla, smerujúceho z nemeckého Stuttgartu na Medzinárodné letisko Ferenca Liszta v Budapešti, sa v maďarskom vzdušnom priestore rozhodol obrátiť stroj a požiadal o možnosť núdzového pristátia vo Viedni, informovala agentúra MTI.

Hovorca spoločnosti Budapest Airport Mihály Hardy pre MTI uviedol, že stroj typu Airbus hlásil technické problémy, krúžil v maďarskom vzdušnom priestore a napokon sa kapitán rozhodol, že radšej pristane vo Viedni.

Pilot budapeštianskej veži uviedol, že lietadlo má problémy s vysunutím vztlakových klapiek. Posádka pred pristátím vo Viedni požiadala o asistenciu záchranárov.

Airbus pristál v poriadku a nikto z ľudí na palube neutrpel zranenie.

Zdroj: TASR

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona