Lietadlo Air India núdzovo pristálo v Naí Dillí, pri evakuácií sa zranilo päť ľudí

NETKY.SK • 8 September 2015, 11:05 • 2 min
Lietadlo Air India núdzovo pristálo v Naí Dillí, pri evakuácií sa zranilo päť ľudí

NAÍ DILLÍ - Päť pasažierov letu spoločnosti Air India utrpelo zranenia počas evakuácie, ku ktorej došlo po núdzovom pristáti lietadla v indickej metropole Naí Dillí. Informovala o tom dnes agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Prístroje lietadla so 150 pasažiermi smerujúceho z Váránasí na severovýchode Indie do hlavného mesta signalizovali v pondelok večer tesne pred pristátím hydraulickú poruchu. Pilot vyhlásil okamžite stav núdze a upovedomil letovú prevádzku v Naí Dillí. K zraneniam pätice pasažierov došlo počas tlačenice, ktorá vznikla, keď ľudia smerovali k núdzovým východom, uviedol príslušník letiskovej bezpečnosti.

 

Miestne média informovali aj o malom požiari, ku ktorému malo dôjsť v oblasti podvozku lietadla tesne po pristátí, pričom bol rýchlo uhasený. Spoločnosť Air India však správu o požiari poprela a za príčinu núdzového pristátia označila výlučne poruchu hydrauliky. Práve táto porucha mala podľa hovorcu spoločnosti za následok niekoľko iskier v čelnom podvozku stroja, avšak k nijakému požiaru podľa neho nedošlo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies