Lietadlá Austrian Airlines nebudú do Bruselu lietať najmenej do 28. marca

NETKY.SK • 24 Marec 2016, 09:02 • 2 min
Lietadlá Austrian Airlines nebudú do Bruselu lietať najmenej do 28. marca

VIEDEŇ - O zrušení všetkých letov z Viedne do Bruselu a späť leteckej spoločnosti Austrian Airlines (AUA) až do pondelka 28. marca vrátane informovala dnes večer prostredníctvom tlačovej agentúry APA hovorkyňa AUA.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Krok zdôvodnila zničenou infraštruktúrou medzinárodného letiska Zaventem v Bruseli po utorkovom teroristickom útoku, v dôsledku čoho nie je v belgickej metropole momentálne možné odbavovanie cestujúcich.

 

AUA však ponúka cestujúcim možnosť využiť jej služby do nie príliš vzdialených destinácií, napríklad Paríža, Amsterdamu, ale aj Frankfurtu nad Mohanom či Düsseldorfu, na ktoré spoločnosť nasadí väčšie stroje.

Cestujúci s platnými letenkami na zrušené lety by sa mali kontaktovať s prepravcom, aby si objasnili, ktorá z alternatívnych možností je pre nich najvýhodnejšia.

 

Zásadne je AUA pripravená prevziať náklady transferu z Bruselu na iné letiská.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies