Liečba Nadalovho chrbta napreduje

NETKY.SK • 5 Február 2014, 09:38 • 2 min
Liečba Nadalovho chrbta napreduje

MADRID - Španielsky tenista Rafael Nadal pokračuje v zotavovaní sa zo zranenia chrbta, najnovšie lekárske vyšetrenia neodhalili žiadne vážne problémy.

slovakia

left justify in out

"Výsledky boli uspokojivé a ukázali pozitívny vývoj," uvádza sa vo vyhlásení svetovej jednotky. Dvadsaťsedemročný víťaz trinástich grandslamových turnajov mal bolesti chrbta ešte počas finálového súboja na melbournských Australian Open proti víťaznému Stanislasovi Wawrinkovi. Nadal sa momentálne pripravuje v posilňovni, jeho návrat na kurty je naplánovaný na štvrtok. Potom sa rozhodne, kedy sa vráti do súťažného diania. 

Rodák z Manacoru by sa mal na budúci týždeň predstaviť na turnaji v Buenos Aires, nasledovať by mali podujatia v Riu de Janeiro, Indian Wells a Miami. Lekári naordinovali Nadalovi protizápalové lieky a fyzioterapeutický program, ktorý má urýchliť liečbu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies