Lídrom mládeže SDKÚ-DS bude na kandidátke Peter Markovič

NETKY.SK • 15 November 2011, 01:47 • 2 min
Lídrom mládeže SDKÚ-DS bude na kandidátke Peter Markovič

Lídrom mládeže SDKÚ-DS bude na kandidátke Peter Markovič

slovakia

left justify in out

img

Lídrom mládežníckeho združenia SDKÚ-DS Nová Generácia (NG) bude na volebnej kandidátke strany súčasný 33-ročný poslanec Peter Markovič. Združenie o tom rozhodlo na svojom dnešnom mimoriadnom rokovaní v Košiciach. "Dvojkou sa stal občiansky aktivista zo Starej Ľubovne Michal Šipoš," dodal predseda NG Pavol Turčina.
Vo volebnej kampani chce združenie oslovovať programom postaveným na piatich pilieroch. Za také označilo školstvo, sociálne a občianske otázky, modernizáciu a európsku orientáciu. "Nová generácia si dala za cieľ rozprávať s mladými, aby boli vo vzťahu k Európskej únii zodpovední, nezabúdali na minulosť a vážili si tie možnosti, ktoré predošlé generácie nemali," vysvetlil Turčina.
Združenie má podľa pravidiel SDKÚ-DS na kandidačnej listine zaistené miesto v prvej dvadsaťpäťke. O definitívnej pozícii kandidáta rozhodne až prezídium strany. Markovič v roku 2010 kandidoval na 21. priečke.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies