Lídrom eurokandidátky strany 7 STATOČNÝCH bude Vladimír Gürtler

NETKY.SK • 18 Marec 2014, 13:47 • 2 min
Lídrom eurokandidátky strany 7 STATOČNÝCH bude Vladimír Gürtler

BRATISLAVA - V Európskom parlamente budú presadzovať, aby sa mzda každého zamestnanca do 700 eur nezdaňovala.

slovakia

left justify in out

Politická strana 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA predstavila na brífingu pred Národnou radou SR 7 kandidátov z 13 člennej kandidátky. Lídrom volebnej kandidátky bude predseda strany Vladimír Gürtler (Košický kraj), dvojkou Regan Belovič (Nitriansky kraj), trojkou Rastislav Blaško (Bratislavský kraj) a štvorkou Ľubomír Vasilišin (Prešovský kraj). Spomínaní kandidovali vo voľbách vyšších územných celkov na posty županov. Okrem nich sa objavia na kandidátke aj tri ženy: Zuzana Angelovičová (Prešovský kraj), Danka Pasnišinová (Košický kraj) a Bibiana Trubačová (Trnavský kraj). Prezentáciou týchto kandidátov z rôznych regiónov dáva strana 7 STATOČNÝCH dôraz na regionálnu politiku, ako aj zastúpenie žien vo voľbách do Európskeho parlamentu.

 

"Strana 7 STATOČNÝCH vo svojom programe presadzuje rovnoprávnosť regiónov Slovenska a stavia sa proti centralizmu tak na úrovni Slovenska, ako aj Európskej únie. Strana 7 STATOČNÝCH chce presadiť v prípade zvolenia svojich kandidátov za poslancov uplatňovanie rovnakých zákonov v slovenskom súdnictve, ktoré dostatočne neaplikuje tie európske právne normy, ktoré sú v prospech statočných občanov Slovenskej republiky," uvádzajú kandidáti. Ďalej budú v Európskom parlamente presadzovať, aby sa mzda každého zamestnanca do 700 eur nezdaňovala. 

 

Strana 7 STATOČNÝCH odmieta centralizáciu Európskej únie a jej transformáciu na Spojené štáty európske po vzore USA. Poslanci zvolení za stranu 7 STATOČNÝCH sa budú v Európskom parlamente zasadzovať za také postavenie Slovenskej republiky, aby nebola pri rozhodovaní len na periférii Európskej únie, aj vzhľadom na súčasnú situáciu na Ukrajine. 

 

"Jeden statočný poslanec za stranu 7 STATOČNÝCH urobí v Európskom parlamente viac ako 13 doterajších slovenských poslancov, z ktorých mnohých ani neviete, ktorí tam sú, a niekedy je jeden statočný viac ako veľa kecálkov. Prichádza čas činov, a s nami príde zákon," povedal predseda strany a líder eurokandidátky Gürtler. Slogan S nami príde zákon mali 7 STATOČNÍ zavesený na železnom háku, ktorý visel na drevenej konštrukcii v tvare šibenice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona