Lídri Východnej konferencie Miami a NY Knicks s prehrami

NETKY.SK • 11 Január 2013, 08:32 • 2 min
Lídri Východnej konferencie Miami a NY Knicks s prehrami

Lídri Východnej konferencie Miami a NY Knicks s prehrami - Ostatné športy V basketbalovej NBA sa v noci na piatok nedarilo dvom najlepším tímom Východnej konferencie. Líder z Miami prehral tesne 90 92 v Portlande a jeho prenasledovateľ NY Knicks ťahal za

slovakia

left justify in out

img

V basketbalovej NBA sa v noci na piatok nedarilo dvom najlepším tímom Východnej konferencie. Líder z Miami prehral tesne 90:92 v Portlande a jeho prenasledovateľ NY Knicks ťahal za kratší koniec v súboji s Indianou 76:81. Stretnutie Sacramento - Dallas 112:117 rozhodlo až predĺženie.
      V drese Portlandu zaznamenal Wesley Matthews úspešný trojkový pokus celých 27 sekúnd pred koncom a Trail Blazers vďaka tomu zdolali Miami Heat 92:90. Domáci si zapísali štvrté víťazstvo v rade a deviate za sebou v hale Rose Garden. V tíme hostí sa LeBron James dostal len k pätnástim bodom, čím prerušil 54-zápasovú sériu s minimálne 20 bodmi. Miami malo v samotnom stretnutí dokonca náskok 13 bodov, ale napokon z toho bola piata výhra v ôsmich stretnutiach. Nicolas Batum pridal za Blazers 28 bodov a LaMarcus Aldridge sa prezentoval 20 bodmi a 15 doskokmi. Vo farbách lídra Východnej konferencie z Miami dal Chris Bosh 29 bodov.
      Vo výbornej forme pokračujú basketbalisti Indiany Pacers, ktorí po výhre nad Knicks majú bilanciu 12 výhier z 15 duelov. Domáci vyhrali poslednú štvrtinu pomerom 13:0, pričom sedem bodov z toho dal Paul George, ktorý sa napokon zastavil na čísle 24. Najproduktívnejším hráčom Knicks, ktorí cítili absenciu dištancovaného Carmela Anthonyho, bol J.R. Smith s 25 bodmi.
      O.J. Mayo sa blysol 24 bodmi a 10 doskokmi, Vince Carter pridal z lavičky 23 bodov a Dallas dokázal vymazať 17-bodový deficit a zvíťaziť nad Sacramentom v predĺžení. Za Mavericks, ktorí ukončili sériu štyroch prehier, zaznamenal Shawn Marion 19 bodov a 10 doskokov. 

      výsledky:
      Indiana - NY Knicks 81:76, Sacramento - Dallas 112:117 pp, Portland -Miami 92:90

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies