Lídri viacerých krajín bývalého sovietskeho bloku, zagratulovali Putinovi k narodeninám

NETKY.SK • 7 Október 2017, 17:39 • 2 min
Lídri viacerých krajín bývalého sovietskeho bloku, zagratulovali Putinovi k narodeninám

MOSKVA - Dnes, 7. októbra, ruský prezident Vladimir Putin oslavuje 65 rokov. Čo zablahoželali lídrovi Ruskej Federácie, hlavy iných štátov?

slovakia

left justify in out

Arménsko

 

Prezident Arménska Serž Sargasian, poprial Putinovi v telefónnom rozhovore zdravie a veľa úspechov. Taktiež zdvôraznil osobný vklad Putina v upevnenie strategických, spojeneckých vzťahov Arménska a Ruska.
               

Bielorusko

 

Prezident Bieloruska Alexander Lukašenko v svojom priani podčiarkol, že smer na spojenie dvoch krajín je správny. Taktiež podotkol, že v jeho krajine si veľmi vážia jeho snahu o v rozvíjanie Bielorusko-Ruských vzťahov v duchu strategickej spolupráce. Správnosť tohto smeru na zbližovanie Bieloruska a Ruska,  budde potvrdené časom.
               

Kazachstan

 

Prezident Kazachstanu Nursultan Nazarbajev, zaželal veľa zdravia, šťastia a úspechov na vysokej štátnej pozícii. Lídri krajín taktiež prerokovali aktuálne otázky obojstrannej spolupráce. O tom informuje na stránke prezidenta Kazachstanu.
                 

Abcházska republika

 

Hlava štátu Rauľ Chadžimba podčiarkol, že za roky vládnutia Putina v krajine sa stali historické zmeny a taktiež zaželal veľa zdravia, šťastia, nových úspechov v službe veľkého Ruska.
                 

Kirgizsko


Počas svojej gratulácie prezident Kirgizska zvlášť podčiarkol odhodlanie ruského lídra a vďaku jeho politike. "Rusko ide po ceste stabilného rastu," povedal.
                 

Čečensko

 

Hlava Čečenska, Ramzan Kadyrov podčiarkol, že dnes blahoželajú ruskému prezidentovi nielen lídri iných krajín, ale aj občania ktorý nemajú nič spoločné s politikou. Napríklad, vojaci zo Sýrie, obyvatelia Barcelony namaľovali grafity, britskí návrhári vyrobili bundu na jeho počesť. Tieto vzťahy k ruskému lídrovi hovoria o tom, že Vladimir Putin žije s láskou k Rusku a jeho národu, a taktiež zastavuje spravodlivý postoj voči iným krajinám.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona