Lídri piatich krajín budú spolu telefonovať

NETKY.SK • 21 Marec 2022, 11:15 • 2 min
Lídri piatich krajín budú spolu telefonovať

RÍM – Taliansky premiér Mario Draghi bude v pondelok telefonovať s lídrami Spojených štátov, Francúzska, Nemecka a Británie. TASR správu prevzala od agentúry Reuters.

slovakia

left justify in out

Talianska vláda o telefonáte informovala vo vyhlásení, v ktorom sa uvádza, že Draghi bude telefonovať s americkým prezidentom Joeom Bidenom, šéfom elyzejského paláca Emmanuelom Macronom, nemeckým kancelárom Olafom Scholzom a britským premiérom Borisom Johnsonom.

 

img

 

Lídri by mali počas telefonátu hovoriť o prípravách spojených s tohtotýždňovými stretnutiami Severoatlantickej aliancie (NATO), skupiny G7 a Európskej rady. Na týchto stretnutiach sa osobne zúčastní aj prezident Biden, ktorý tento týždeň plánuje navštíviť Európu. Do plánu svojej cesty pridal aj Poľsko, kde sa stretne s tamojším prezidentom Andrzejom Dudom.

 

Možno vás zaujme: Ponožky rôznych farieb sú opäť symbolom Svetového dňa Downovho syndrómu



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies