Lidl sa rozhodol pre veľké gesto. Bude mať v ponuke FFP2 respirátory za 0,49 € a vraj na tom nezarobí vôbec nič

NETKY.SK • 12 Február 2021, 13:19 • 2 min
Lidl sa rozhodol pre veľké gesto. Bude mať v ponuke FFP2 respirátory za 0,49 € a vraj na tom nezarobí vôbec nič

SLOVENSKO - Lidl sa rozhodol pomáhať ľuďom bez ohľadu na vlastný zisk. Bude predávať kvalitné respirátory za veľmi dobrú cenu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Obchodný reťazec Lidl Slovensko sa odhodlal k milosrdnému kroku. Bude predávať kvalitné FFP2 respirátory za veľmi nízku cenu a to konkrétne 0,49 € za jeden kus. Tieto respirátory na Slovensku zatiaľ nie sú povinné, no rozhodne sa nimi dokážeme lepšie chrániť, keďže už na nás útočia i silnejšie mutácie koronavírusu.

 

img

 

Obchodný reťazec sa takýmto spôsobom rozhodol pomôcť, pričom kúpa respirátorov bude obmedzená cca 10 kusov na jednu osobu. „Milí zákazníci, záleží nám na tom, aby ste si u nás mohli zakúpiť ochranné pomôcky za čo najvýhodnejšiu cenu. Preto odteraz garantujeme maximálnu cenu 0,49 € za jeden FFP2 respirátor,“ uviedli na sociálnej sieti.

 

img

 

Lidl Slovensko na svojej sociálnej sieti ubezpečuje, že predaj sa koná bez zisku. „Táto cena bude platná minimálne do konca apríla a ako zodpovedná spoločnosť sa zaväzujeme predávať respirátory bez zisku. Aby sa ku nim mohlo dostať čo najviac z vás, obmedzili sme maximálne množstvo na jeden nákup na 10 kusov,“ uvádza Lidl na sociálnej sieti. 

 

Nie je to tak dávno, čo predávali tieto respirátory v zľave a nápor na reťazec bol v tých dňoch obrovský, je preto chvályhodné, že napriek takému záujmu kupujúcich, sa Lidl rozhodol predávať respirátory bez zisku.

 

Súvisiaci článok: Momentálne sa už uplatňuje nulová sadzba DPH na predaj respirátorov FFP2 a FFP3



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona