Lidl dočasne sťahuje z predaja vodku Gieroy

NETKY.SK • 6 November 2012, 20:08 • 2 min
Lidl dočasne sťahuje z predaja vodku Gieroy

Lidl dočasne sťahuje z predaja vodku Gieroy - Zaujímavosti Obchodný reťazec zároveň zdôraznil, že tento krok nemá absolútne žiadnu spojitosť s nedávnou metanolovou kauzou v Českej republike. Obchodný reťazec Lidl potvrdil, že zo svojich pultov dočasne sťa

slovakia

left justify in out

img

Obchodný reťazec zároveň zdôraznil, že tento krok nemá absolútne žiadnu spojitosť s nedávnou metanolovou kauzou v Českej republike.

 
Obchodný reťazec Lidl potvrdil, že zo svojich pultov dočasne sťahuje vodku Gieroy. Zároveň však odmieta akékoľvek dohady o kvalitatívnej závadnosti tohto výrobku.
 
"Tento produkt sme stiahli z predaja z dôvodu technickej chyby v našom systéme. Daný výrobok bude v priebehu najbližších dní vrátený späť do predaja," uviedol pre TASR tlačový hovorca a PR manažér spoločnosti Lidl Slovenská republika, v. o. s., Tomáš Bezák.

Zároveň zdôraznil, že tento krok nemá absolútne žiadnu spojitosť s nedávnou metanolovou kauzou v Českej republike.

Spoločnosť Lidl Slovenská republika otvorila svoje prvé predajne na Slovensku v roku 2004. Počas jej pôsobenia na slovenskom trhu postupne rozšírila svoju obchodnú sieť na 121 predajní.
 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona