Líder SDKÚ-DS Dzurinda tvrdí, že ľudia sa nemajú čoho báť

NETKY.SK • 26 Január 2012, 07:56 • 2 min
Líder SDKÚ-DS Dzurinda tvrdí, že ľudia sa nemajú čoho báť

Líder SDKÚ-DS Dzurinda tvrdí, že ľudia sa nemajú čoho báť - Politika Líder SDKÚ-DS Mikuláš Dzurinda dnes na mítingu v Rimavskej Sobote v súvislosti s kauzou Gorila vyhlásil, že ľudia sa nemajú čoho báť a nemali by parlamentné voľby ignorovať. Je na nás, z

slovakia

left justify in out

img

Líder SDKÚ-DS Mikuláš Dzurinda dnes na mítingu v Rimavskej Sobote v súvislosti s kauzou Gorila vyhlásil, že ľudia sa nemajú čoho báť a nemali by parlamentné voľby ignorovať.
      "Je na nás, zodpovedných politikoch, aby sme to všetko vysvetlili. Najvyšší predstavitelia SDKÚ-DS sa tejto téme nevyhýbajú a pravidelne o nej hovoríme aj verejne. Teraz je na kompetentných orgánoch, aby sa všetko riadne vyšetrilo," povedal Dzurinda.
      Minister školstva Eugen Jurzyca odpovedal na otázku, či je rozdiel medzi maturitnou skúškou a šesťročným štúdiom, ktoré sa končí diplomovou prácou. "Našou snahou už teraz bolo a aj bude rozlíšiť kvalitu vzdelania. Dokázali sme to aj tým, že sme začali zverejňovať informácie o uplatnení sa absolventov vysokých škôl na trhu práce. Rovnako informujeme aj o tom, koľko študentov konkrétnych stredných škôl končí na úradoch práce. Ak budeme môcť, chceli by sme v tomto trende pokračovať, aby sa vyseparovali kvalitné študijné odbory," odpovedal Jurzyca.
      Míting v kultúrnom dome v Rimavskej Sobote sa niesol v duchu humoristických relácií Eleny Václavovej a touto formou sa predstavitelia SDKÚ-DS snažili ľudí predovšetkým presvedčiť, aby išli voliť. Vysvetľovali, že neúčasťou na voľbách odovzdajú svoj hlas najsilnejším stranám, hoci s ich politikou nesúhlasia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies