Líder kanonierov Jelič: Budem strieľať góly, nepochybujte

NETKY.SK • 25 Marec 2015, 09:12 • 2 min
Líder kanonierov Jelič: Budem strieľať góly, nepochybujte

ŽILINA - S desiatimi gólmi líder poradia strelcov futbalovej Fortuna ligy Matej Jelič zo Žiliny nastúpil až v nedeľu v Ružomberku na svoj prvý zápas v jarnej časti súťaže, zdravotné problémy ho sužovali počas celej zimnej prípravy. Jeho presné zásahy MŠK chýbajú, veď v uplynulých troch stretnutiach "šošoni" ani raz nezvíťazili a strelili iba dva góly, čo ich zosunulo na 2. priečku tabuľky za Trenčín.

slovakia

left justify in out

"Budem pracovať s maximálnym úsilím. Dám sa stopercentne dokopy. A či budem strieľať góly? O tom ani nepochybujte. Na futbal mám veľkú chuť," vyjadril sa v rozhovore na oficiálnej internetovej stránke klubu 24-ročný chorvátsky zakončovateľ.

 

Hracie plochy v tejto fáze roka sú pre herný štýl Žilinčanov poriadnou prekážkou. "Terény sú veľmi zlé. To, čo bolo v Ružomberku, je jedna katastrofa. Po pauze sa predstavíme doma (4. 4. s Košicami, pozn.), budeme hrať na skvele pripravenom ihrisku - a to nám jednoducho musí vyhovovať," poznamenal Matej Jelič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies