Lichtenštajnsko prehralo s Poľskom v generálke na duel so SR

NETKY.SK • 5 Jún 2013, 09:25 • 2 min
Lichtenštajnsko prehralo s Poľskom v generálke na duel so SR

KRAKOV - Futbalisti Lichtenštajnska prehrali v utorkovom medzištátnom prípravnom stretnutí v poľskom Krakove s domácou reprezentáciou 0:2 (0:0). Súboj proti Poliakom bol pre hráčov z maličkého kniežatstva generálkou pred piatkovým zápasom vo Vaduze proti Slovensku v G-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta 2014 do Brazílie.

slovakia

left justify in out

Outsider z Lichtenštajnska v prvom polčase krakovského súboja neinkasoval, ale ani neprekonal s reprezentačnou kariérou sa lúčiaceho brankára Poľska Jerzyho Dudeka. Osem minút po zmene strán otvoril skóre útočník nemeckého Hannoveru Artur Sobiech. Definitívnu podobu výsledku spečatil v 73. min krídelník ruského klubu Terek Groznyj Maciej Rybus, ktorý ľavačkou preloboval vybiehajúceho brankára Cengiza Bicera. 

Výsledok - utorok: 
Poľsko - Lichtenštajnsko 2:0 (0:0) - hralo sa v Krakove 
Góly: 53. A. Sobiech, 72. Rybus 
Zostava Lichtenštajnska: Jehle (46. Cengiz Bicer) - Y. Oehri (46. Vogt), Martin Stocklasa, Frick (46. Kaufmann), Quintans (80. Gür) - D. Hasler, N. Hasler, Wieser (83. Gubser), Christen - Büchel - Th. Beck (59. Seyhan Yildiz)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies