Libor Hudáček sa sťahuje do KHL, zobral si ho Nižnekamsk

NETKY.SK • 21 Máj 2020, 18:17 • 2 min
Libor Hudáček sa sťahuje do KHL, zobral si ho Nižnekamsk

BRATISLAVA - Slovenský hokejový útočník Libor Hudáček už má jasno o svojom pôsobisku v sezóne 2020/2021. Po dvoch rokoch v severočeskom Liberci sa rozhodol pre návrat do Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL), v ktorej v minulosti hral za Slovan Bratislava.

slovakia

left justify in out

V KHL to bude súboj bratov zo Slovenska

Dvadsaťdeväťročný Spišiak mieri do ruskej súťaže za starším bratom Júliusom (Spartak Moskva), hrať však bude za konkurenčný Neftechimik Nižnekamsk a nie za Spartak Moskva ako jeho súrodenec. "Vítame Libora v našom tíme a želáme mu úspešnú sezónu," napísal ruský klub na svojom webe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa КХЛ (@khl),


Libor Hudáček začínal s hokejom v Spišskej Novej Vsi, ako 19-ročný však odišiel do Bratislavy a v Slovane pôsobil do leta 2015. Mimoriadne vydarený mal súťažný ročník 2011/2012, keď v slovenskej extralige strelil v predĺžení siedmeho finálového duelu na ľade Košíc majstrovský gól, o niekoľko týždňov neskôr bol platným členom slovenskej reprezentácie na ceste za striebrom na majstrovstvách sveta vo fínskych Helsinkách.

 

 

V Liberci to už bolo opäť ono 
Po odchode zo Slovana po sezóne 2014/2015 zamieril do Švédska a za Örebro odohral tri sezóny v SHL, krátko tiež hosťoval vo Färjestade. V lete 2018 sa dohodol na spolupráci s Libercom, v drese ktorého sa mu mimoriadne darilo najmä v nedohratom ročníku 2019/2020.

 

 

V 50 dueloch nazbieral 60 kanadských bodov za 31 gólov a 29 asistencií a bol druhým najproduktívnejším hráčom klubu.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies