Liberec utŕžil prehru, Davos si podľa Radivojeviča zaslúžil zvíťaziť

NETKY.SK • 4 November 2015, 12:53 • 2 min
Liberec utŕžil prehru, Davos si podľa Radivojeviča zaslúžil zvíťaziť

LIBEREC - Ani dva góly slovenského útočníka Branka Radivojeviča v utorok večer nepomohli hokejistom českého mužstva Bílí Tygři Liberec k úspechu v prvom súboji osemfinále play-off Ligy majstrov 2015/2016 proti švajčiarskemu HC Davos.

slovakia

left justify in out

Mužstvo zo severu ČR doma prehralo 3:5 a v budúcotýždňovej odvete ho čaká náročná úloha. Tridsaťštyriročný rodák z Piešťan Radivojevič v utorok korigoval stav na 1:2 aj 2:4. "Davos zvíťazil zaslúžene. V tomto zápase sme urobili veľmi veľa chýb. Hokej to bol otvorený, šancí na oboch stranách bolo dosť. Súper bol efektívnejší a možno mal trochu viac šancí. Aj preto si hostia zaslúžili zvíťaziť," povedal po súboji vicemajster sveta z Helsínk 2012 či bronzový z MS 2003.


Odveta je na programe v utorok 10. novembra v Davose, napriek dvojgólovému manku Liberec neskladá zbrane. "Rozdiel dvoch gólov v hokeji nič neznamená. Náš tím dokázal, že góly vie dávať. Verím, že to ukážeme aj v Davose. Súper možno bude doma trochu pod tlakom. A keď dáme prvý gól my, môžeme sa dostať na 'vlnu' a pridať ďalšie presné zásahy. Prehra o dva góly je celkom prijateľná. Davos je hrateľný súper. Myslím si, že v prvom súboji sme neboli v top forme a nepreviedli sme náš najlepší výkon. Dúfam, že týždeň dobre potrénujeme a v Davose sa pobijeme o postup," doplnil Radivojevič pre oficiálny klubový web. V spomenutom súboji bodovali aj ďalší dvaja Slováci - na prvý gól Radivojevičovi prihral útočník Martin Bakoš, tíme hostí si jednu asistenciu pripísal obranca Ján Brejčák.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies