Liberec povedie slovenský tréner Hornyák, reakcie českých fanúšikov sú zmiešané

NETKY.SK • 6 Jún 2018, 16:02 • 2 min
Liberec povedie slovenský tréner Hornyák, reakcie českých fanúšikov sú zmiešané

LIBEREC - Český futbalový klub FC Slovan Liberec angažoval slovenského trénera Zsolta Hornyáka. Jeho predchádzajúca zastávka bola v ruskom druholigovom Vladivostoku, s ktorým postúpil do štvrťfinále národného pohára.

slovakia

left justify in out

"Podpísal zmluvu na dobu neurčitú," informoval v stredu internetový portál irozhlas.cz. Štyridsaťpäťročný Hornyák vystriedal Davida Holoubka, ktorý skončil po pol roku. Liberec obsadil v minulom ročníku najvyššej súťaže šieste miesto a neprebojoval sa do európskych súťaží. Hornyák počas aktívnej kariéry hral v bratislavských kluboch Slovan a Inter, Košiciach a Diname Moskva. 

 

Reakcie libereckých priaznivcov na sociálnych sieťach sú rozpačité. Niektorí si pamätajú ešte neúspešné krátkodobé pôsobenie Samuela Slováka s asistentom Jozefom Valachovičom v roku 2014. Duo slovenských trénerov si muselo baliť kufre len niekoľko týždňov po nevydarenom štarte v súťaži. "To je kto preboha..., Snáď to nebude ako Samuel Slovák, " reagovali libereckí priaznivci na facebookovom profile klubu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona