Liberec po 5 rokoch ukončil spoluprácu s Čakajíkom, skončil aj Jánošík

NETKY.SK • 23 Apríl 2014, 15:34 • 2 min
Liberec po 5 rokoch ukončil spoluprácu s Čakajíkom, skončil aj Jánošík

LIBEREC - V tíme českého extraligistu Bíli Tigři Liberec nebudú v budúcej sezóne pôsobiť slovenskí hokejisti Adam Jánošík a Martin Čakajík, ktorý opúšťa klub po piatich rokoch.

slovakia

left justify in out

Liberec sa v aktuálnom ročníku neprebojoval do play off. Stopku mu jasným spôsobom vystavili Vítkovice pod vedením Petra Oremusa, ktoré triumfovali 3:0 na zápasy a zahrali si štvrťfinále vyraďovacej časti. Vedenie klubu sa tak po sezóne rozhodlo urobiť zmeny v zložení kádra a ďalej nepočíta s dvoma slovenskými bekmi Čakajík - Jánošík. "Týmto hráčom vyprší 30. apríla platný kontrakt a nové im neponúkneme. Otáznik zatiaľ visí nad budúcnosťou Jiřího Hunkesa a Marcela Melicherčíka, s ktorým rokujeme," uviedol na oficiálnom webe Liberca generálny manažér Ctibor Jech.
     

V druhej polovici sezóny prišiel do Liberca Ján Lašák z Trenčína a výrazne tak zvýšil konkurenciu na brankárskom poste. Hoci sa "bielym tigrom" nepodarilo postúpiť do play off, s Lašákom sa vedenie dohodlo na dvojročnej spolupráci. Majster sveta z Göteborgu však neodštartuje 28. apríla spoločnú prípravu s tímom a v prvej fáze má povolený individuálny plán. 
     

V mužstve bude pokračovať aj produktívne útočné duo Martin Bartek a Tomáš Bulík, ktoré si v súčasnosti plní reprezentačné povinnosti v rámci prípravy na májové MS v Bielorusku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies