Liberec lanári slovenského trénera Zsolta Hornyáka

NETKY.SK • 4 Jún 2018, 12:53 • 2 min
Liberec lanári slovenského trénera Zsolta Hornyáka

LIBEREC - Český futbalový klub Slovan Liberec by rád získal do svojich služieb slovenského trénera Zsolta Hornyáka. Informuje o tom český denník Sport.

slovakia

left justify in out

Účastník českej najvyššej súťaže sa zaujímal aj o Radoslava Látala, ktorý však pravdepodobne zamieri na lavičku slovenského majstra FC Spartak Trnava. "Majiteľovi Ludvíkovi Karlovi ho odporučil agent Juraj Vengloš. Medzi ním a športovým riaditeľom klubu Zdeňkom Koukalom momentálne prebieha intenzívna komunikácia," potvrdil pre české noviny dobre informovaný zdroj.

Štyridsaťpäťročný Hornyák naposledy trénoval druholigový ruský Vladivostok. Na prelome tisícročia si trikrát zahral v národnom drese, s arménskym tímom MIKA Jerevan vyhral národný superpohár. Následne sa presunul do slávnejšieho klubu Banants Jerevan, s ktorým oslavoval zisk majstrovského titulu a aj superpohára.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona