Liberec je bez trénera, Samuel Slovák skončil

NETKY.SK • 2 December 2014, 15:08 • 2 min
Liberec je bez trénera, Samuel Slovák skončil

LIBEREC - Samuel Slovák skončil na lavičke českého futbalového klubu Slovan Liberec. Stalo sa tak len dva dni po skončení jesennej časti Synot ligy a ako informuje portál idnes.cz, príčinou sú neuspokojivé výsledky. Liberec prezimuje až na predposlednej priečke tabuľky. Meno jeho nástupcu zatiaľ nie je známe.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný kormidelník pôsobil pri tíme od leta. "Po vzájomnej dohode s vedením klubu odstúpil z funkcie," uvádza sa na oficiálnej stránke klubu. Spoločne so Slovákom končí aj asistent Jozef Valachovič. O zložení nového realizačného tímu bude vedenie rokovať v najbližších dňoch, zimnú prípravu však Liberec už absolvuje s novým koučom.

 

"Modrobílí" boli pred dvoma rokmi majstrami ČR, ešte vo februári bojovali s Alkmaarom o postup do osemfinále Európskej ligy, na jar v českej najvyššej súťaži obsadili štvrtú priečku a zaistili si účasť v kvalifikácii o Európsku ligu. V tom čase sedel na lavičke tréner Jaroslav Šilhavý, ktorý v lete po skončení zmluvy odišiel do Jablonca. Nový ročník pod Samuelom Slovákom začal Liberec vyradením v predkole Európskej ligy s rumunským tímom Astra Giurgiu, píše idnes.cz.

 

Liberec má po 16 kolách na konte dve víťazstvá, deväť remíz a päť prehier. Spolu tak nazbieral iba 15 bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies