Liberec a Litvínov dostali pokuty za brankárské vyrážačky Lašáka a Janusa

NETKY.SK • 18 Október 2016, 15:46 • 2 min
Liberec a Litvínov dostali pokuty za brankárské vyrážačky Lašáka a Janusa

PRAHA - Kluby najvyššej českej hokejovej súťaže Bílí Tygři Liberec a HC Verva Litvínov dostali pokuty po 30-tisíc korún za to, že ich brankári Ján Lašák (Liberec) a Jaroslav Janus (Litvínov) v nedeľňajších dueloch 13. extraligového kola nastúpili s neoznačenou časťou výstroja.

slovakia

left justify in out

Obaja slovenskí gólmani mali vyrážačku bez patričného potvrdenia. "Cieľom kontroly bolo zistiť, či brankári nastupujú na zápasy vo výstroji, ktorý bol pred začiatkom sezóny či počas nej skontrolovaný a prešiel meraním podľa pravidiel IIHF. Potvrdzuje to podpis riaditeľa súťaže," uvádza sa na oficiálnom webe Českého zväzu ľadového hokeja (ČSLH). Taký podpis na vyrážačkach Slovákov chýbal.

 

Zaujímavosťou je, že Janus aj Lašák v nedeľu ani raz neinkasovali - skúsenejší Lašák vychytal triumf Liberca v Mladej Boleslavi 3:0 a mladší Janus kryl všetkých 17 striel hráčov Pardubíc pri domácom triumfe 2:0.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies