Libanon krátko po polnoci vypálil na Izrael dve rakety, k obetiam nedošlo

NETKY.SK • 14 Júl 2014, 07:06 • 2 min
Libanon krátko po polnoci vypálil na Izrael dve rakety, k obetiam nedošlo

BEJRÚT - Dve rakety boli dnes krátko po polnoci vypálené z južného Libanonu smerom na Izrael. Od piatka ide o tretí takýto útok, píše agentúra Reuters, citujúc libanonské a izraelské bezpečnostné zdroje.

slovakia

left justify in out

Bezprostredné správy nehovorili o žiadnych obetiach ani škodách spôsobených raketovým útokom, k zodpovednosti za ktorý sa zatiaľ nikto neprihlásil. Izraelské sily na paľbu odpovedali ostreľovaním južnej časti Libanonu.
      

Izraelská armáda "okamžite odpovedala delostreleckou paľbou smerom na zdroj ostreľovania", uviedla hovorkyňa armády židovského štátu. Útok prišiel z oblasti prístavného mesta Súr, doplnila agentúra DPA.
      

Podľa televíznej stanice al-Arabíja so sídlom v Dubaji ďalšia raketa, vypálená zo sýrskeho územia, dopadla na Izraelom okupovaný sektor Golanských výšin, pričom si nevyžiadala žiadne obete.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona