Liamovi Gallagherovi sa páči skladba Lonesome Street od Blur

NETKY.SK • 5 Máj 2015, 09:23 • 2 min
Liamovi Gallagherovi sa páči skladba Lonesome Street od Blur

LONDÝN - Britskému hudobníkovi Liamovi Gallagherovi sa páči skladba Lonesome Street, ktorú nahrala anglická formácia Blur. Tú v minulosti považovali za rivalov už nefungujúcej kapely Oasis, v ktorej pôsobil aj 42-ročný Gallagher. Muzikant pochválil pieseň na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, kde ju nazval "skladbou roka".

slovakia

left justify in out

Lonesome Street sa nachádza na albume The Magic Whip, ktorý Blur vydali 27. apríla. Štúdiovka, ktorú nahrávali v Hongkongu, obsahuje aj single Go Out a There Are Too Many of Us. Formácia s albumom dobyla UK Chart.


Liam Gallagher sa preslávil ako spevák spomínanej kapely Oasis, s ktorou vydal albumy Definitely Maybe (1994), (What's The Story) Morning Glory? (1995), Be Here Now (1997), Standing On The Shoulder Of Giants (2000), Heathen Chemistry (2002), Don't Believe The Truth (2005) a Dig Out Your Soul (2008). Činnosť skupiny však už od začiatku sprevádzali ostré a otvorené spory medzi ním a jeho starším bratom Noelom, ktoré napokon v auguste 2009 viedli k jej rozpadu. Noel následne založil kapelu Noel Gallagher's High Flying Birds, Liam s ostatnými členmi Oasis zas skupinu Beady Eye, ktorá stihla uviesť na trh dve štúdiovky - Different Gear, Still Speeding (2011) a BE (2013), no vlani v októbri ukončila činnosť.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies