Liama som chcela opustiť už vo februári, tvrdí Miley Cyrus

NETKY.SK • 27 September 2013, 08:55 • 2 min
Liama som chcela opustiť už vo februári, tvrdí Miley Cyrus

LOS ANGELES - Americká speváčka Miley Cyrus tvrdí, že chcela svojho bývalého snúbenca Liama Hemswortha opustiť už vo februári. Vzťah dvojice sa napokon skončil až v septembri, no o ich problémoch sa klebetilo už dlho.

slovakia

left justify in out

Cyrus o svojom súkromí prehovorila v súvislosti so skladbou Drive, ktorú vraj písala na Valentína. "Emocionálne to bolo veľmi ťažké obdobie. Skladba je o tom, ako potrebujete niekoho opustiť, ale nechcete sa z nejakého vzťahu úplne odrezať. Je to obdobie, keď chcete odísť, ale nemôžete. Tiež je to o posunutí sa ďalej," uviedla pre kanadský magazín Fashion. V rozhovore tiež vyhlásila, že je hrdá na svoje kontroverzné vystúpenie s Robinom Thickom na MTV Video Music Awards. "Reakcia na to, čo som urobila, bola neskutočná. Podľa mňa to bol závan čerstvého vzduchu. Tí, ktorí tomu nerozumeli, ani nemali rozumieť," vyhlásila.

Dvadsaťročná Miley Cyrus sa preslávila účinkovaním v seriáli spoločnosti Disney Hannah Montana (2006 - 2011) o normálnom dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy. Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film (2009), Sex v meste 2 (2010), Posledná pieseň (2010) či LOL (2012) a prepožičala hlas jednej z postáv v animovanom filme Blesk (2008). Na svojom konte má zatiaľ tri štúdiové albumy: Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008) a Can't Be Tamed (2010). Jedným z jej najznámejších hitov je skladba Party In The U.S.A. z roku 2011, ktorá sa v americkom rebríčku Billboard Hot 100 umiestnila najvyššie na druhej priečke. Začiatkom októbra vydá štvrtú štúdiovku Bangerz, z ktorej už zverejnila single We Can't Stop a Wrecking Ball. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies