Liama Paynea by potešil návrat Zayna Malika do One Direction

NETKY.SK • 19 Január 2016, 10:09 • 2 min
Liama Paynea by potešil návrat Zayna Malika do One Direction

LONDÝN - Anglický spevák Liam Payne by bol rád, keby sa Zayn Malik vrátil do formácie One Direction, ktorú opustil vlani v marci.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný interpret to prezradil novinárom na losangeleskom letisku LAX. "Samozrejme, mám Zayna veľmi rád, je úžasný. Teraz sa však venuje vlastným veciam," uviedol Payne a dodal, že za niekdajšieho kolegu nehľadajú náhradu. "Nie, už máme okolo seba dosť ľudí, ktorých nepotrebujeme," vyjadril sa. Spevák takisto vyvrátil dohady, podľa ktorých ohlásená pauza skupiny predznamenáva jej zánik. "To nie, nie, nie, veď len nedávno nás nominovali na dve BRIT Awards," objasnil.


One Direction pôvodne tvorili Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles a spomínaní Liam Payne a Zayn Malik. Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a One Direction sa stali fenoménom. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made in the A.M. (2015). Získali viac ako dvesto ocenení vrátane piatich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, piatich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies