Liama Hemswortha učila na sexuálnej výchove mama

NETKY.SK • 9 November 2013, 10:00 • 2 min
Liama Hemswortha učila na sexuálnej výchove mama

CANBERRA - Austrálskeho herca Liama Hemswortha vyučovala na hodine sexuálnej výchovy jeho vlastná matka.

slovakia

left justify in out

V talkšou Jaya Lena to prezradil samotný 23-ročný herec, ktorý vraj väčšinu jej hodín vynechal, pretože nemohol počúvať, ako sa delí o svoje sexuálne skúsenosti. "Je to presne také, ako si to predstavujete - skutočne nepríjemné. Moja mama je veľmi milá osoba, nerozumiem, prečo to niekto dopustil. Žiadne dieťa by nemala na sexuálnej výchove učiť jeho vlastná matka," vysvetlil Hemsworth.

Liam Hemsworth je mladším bratom známeho herca Chrisa Hemswortha, predstaviteľa marvelovského superhrdinu Thora. Svoju hereckú kariéru odštartoval v seriáloch ako Neighbours (1985) či The Elephant Princess (2008). Jeho filmovým debutom bola sci-fi dráma Štvrté proroctvo (2009), kde si zahral po boku Nicolasa Cagea, a do povedomia verejnosti sa zapísal už o rok neskôr vďaka romantickej dráme Posledná pieseň (2010). Hemsworth sa vlani predstavil v blockbusteri Hry o život a akčnom filme Expendables 2, pričom nakrúcal aj tri ďalšie snímky. Okrem pokračovania Hier o život s podtitulom Skúška ohňom (2013) pracoval na trileri Paranoia (2013), v ktorom si zahral s Amber Heard, Garym Oldmanom, Harrisonom Fordom či Joshom Hollowayom, a tiež na dráme Empire State (2013), v ktorej sa predstavia aj Dwayne Johnson a Emma Roberts. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies